Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Δήλωση Νικολέττας Πανδή, υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας με την ΑΝΑΣΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Νικολέττας Πανδή, υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας με την ΑΝΑΣΑ

Κέρκυρα, 28/3/2014

Η υποψηφιότητά μου στην Αντιπεριφέρεια της Κέρκυρας, που προτάθηκε από την Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο και από την περιφερειακή μας παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά, με τιμά ιδιαιτέρως.

Όσο μεγάλη, όμως, είναι η τιμή, άλλο τόσο μεγάλη είναι και η ευθύνη που απορρέει από τα προβλήματα που βιώνουμε σε ολόκληρη την Περιφέρεια, αλλά και στο δικό μας Νομό, από τους Οθωνούς έως τους Αντίπαξους.

Στόχος μας είναι η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και η υλοποίηση ενός σχεδίου κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Είμαστε ενάντιοι στις πολιτικές του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας (Ερημίτης, Ίσσος, αεροδρόμια, λιμάνια κλπ).

Είμαστε ενάντιοι στην αποδόμηση των δημόσιων υπηρεσιών στα Ιόνια Νησιά.

Αγωνιζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα ριζοσπαστικό, αριστερό, αντιφασιστικό μέτωπο στην Κέρκυρα, για την Υγεία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, τις αποκρατικοποιήσεις και τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα.

Τη δικιά μας αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα για τη ριζοσπαστική ανατροπή στην Κέρκυρα, στα Ιόνια Νησιά και σε ολόκληρη  τη χώρα θα προσπαθήσουμε, με τον επικεφαλής μας υποψήφιο Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο, να τη μεταδώσουμε σε όλο το Νομό μας, απ’ άκρο σ’ άκρο, για να πάρει ΑΝ.Α.Σ.Α. και ο τελευταίος κάτοικός του!

Tο Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου