Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Στέφανου Σαμοΐλη με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη
Συνάντηση Στέφανου Σαμοΐλη με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Κέρκυρα, 03/06/2014

Συνάντηση με την ηγεσία της αστυνομίας, και συγκεκριμένα με το νέο περιφερειακό διευθυντή Τάξης υποστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, με τον περιφερειακό διευθυντή Ασφαλείας ταξίαρχο Σπυρίδωνα Μαρτίνη και με τον αστυνομικό διευθυντή Γεώργιο Αγάθο, είχε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους ενίσχυσης των υποστελεχωμένων αστυνομικών υπηρεσιών της Κέρκυρας, στις εργασίες μεταστέγασής τους, στη δράση της αστυνομικής δύναμης, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές συνθήκες των αστυνομικών υπαλλήλων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προοπτική αντικατάστασης των πεπαλαιωμένων αστυνομικών οχημάτων και στη χορήγηση λειτουργικών υλικών (φορητών ασυρμάτων, αλεξίσφαιρων γιλέκων κ.ο.κ.).

Η αποπεράτωση των εργασιών και η μεταστέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών στο κτίριο του Παλαιού Νοσοκομείου αναμένεται, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έως το τέλος Αυγούστου.

Ο βουλευτής Στέφανος Σαμοΐλης αναφέρθηκε στη μέριμνα για την επιστημονική και ψυχολογική υποστήριξη του αστυνομικού προσωπικού, καθώς επίσης και στην τήρηση του ωραρίου εργασίας και τη χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων. Ο βουλευτής επεσήμανε την ανάγκη εξορθολογισμού της οργανικής με την πραγματική δύναμη κάθε υπηρεσίας, καθώς και ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη την περιφέρεια του νησιού.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου