Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Νικολέττα Πανδή: Αγώνας για την ανατροπή, με τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νικολέττα Πανδή: Αγώνας για την ανατροπή, με τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών
Περιοδεία υποψηφίων της ΑΝΑΣΑ σε Αγίους Δέκα και Σταυρό

Κέρκυρα, 08/04/2014

Περιοδεία στους Αγίους Δέκα και τον Σταυρό πραγματοποίησε την Δευτέρα 7/4 η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας της ΑΝΑΣΑ Νικολέττα Πανδή, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κέρκυρας του συνδυασμού Σπυριδούλα Αγγουράκη, Σπύρο Αρμενιάκο, Άρη Καλαϊτζίδη και Διονύση Τσούκα.

Συνομιλώντας με τους κατοίκους, η Νικολέττα Πανδή αναφέρθηκε σε βασικά στρατηγικά σημεία της πολιτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει η ΑΝΑΣΑ με τον επικεφαλής της, υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων, Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο.

Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης της συνοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η οποία βάλλεται κυρίως από την κεντρική κυβερνητική πολιτική, που αποδυναμώνει σταδιακά την ΠΙΝ από πόρους και δημόσιες υπηρεσίες. Αναπτύχθηκαν επίσης οι θέσεις της ΑΝΑΣΑ για ζωτικής σημασίας προβλήματα της Π.Ε. Κέρκυρας, όπως για την διαχείριση των απορριμμάτων, τον καθορισμό ζωνών χρήσης γης, τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, κ.ο.κ.

Η Νικολέττα Πανδή τόνισε την αναγκαιότητα ανατροπής των συσχετισμών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η οποία εμφανίζει εικόνα εγκατάλειψης, εξαιτίας λάθος χειρισμών ή και αδιαφορίας των εκάστοτε Περιφερειακών Αρχών.

Η Νικολέττα Πανδή και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ, έγιναν αποδέκτες του έντονου προβληματισμού των κατοίκων, όσον αφορά τις συνέπειες της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής και τα καθημερινά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν. Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας με την ΑΝΑΣΑ, επεσήμανε τον εξόχως πολιτικό χαρακτήρα των επικείμενων εκλογών, Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωεκλογών, καλώντας τους κατοίκους να στείλουν ισχυρό μήνυμα ανατροπής της παρούσας μνημονιακής πολιτικής, που καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό. Σ’ αυτό τον αγώνα για την ανατροπή, η ΑΝΑΣΑ ζητά όχι μόνο τη στήριξη, αλλά την ενεργή συμμετοχή της λαϊκής βάσης, την αγωνιστική και αποφασιστική συμμετοχή των πολιτών, τόνισε η Νικολέττα Πανδή.

Tο Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου