Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η ιδρυτική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχιλλείων.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ
 
Η ιδρυτική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχιλλείων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/9, στην αίθουσα της Χορωδίας Κέρκυρας στην περιοχή Ποντί, η ιδρυτική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχιλλείων.

Η συνέλευση εξέλεξε 9μελές συντονιστικό όργανο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με συντονιστή τον Κώστα Λιτσαρδόπουλο, αναπληρωτή συντονιστή τον Γιάννη Λώμη και ταμία την Ελένη Μοσχονά.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αχιλλείων, καλεί όλους όσους έχουν καθαρές αριστερές ριζοσπαστικές πολιτικές θέσεις, ανεξάρτητα από πολιτική προέλευση, αυτούς που συμφωνούν με το καταστατικό του κόμματος όπως αυτό διαμορφώθηκε στο 1ο Συνέδριο του ενιαίου πλέον πολιτικού φορές, αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν με την ενεργή συμμετοχή και τον αγώνα τους στην ανατροπή της καταστροφικής για το λαό μας μνημονιακής πολιτικής και του ξεπουλήματος της χώρας, να ενεργοποιηθούν πολιτικά μέσα από τις γραμμές του κόμματος.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αχιλλείων θα είναι κοντά στις τοπικές κοινωνίες, φροντίζοντας για τη λύση των προβλημάτων τους. Με αυτή μας τη δράση θα συμβάλουμε ώστε στις επόμενες εκλογές ο κόσμος να υπερψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι γιατί δεν θα έχει άλλη λύση, αλλά γιατί θα πιστεύει σε μας, θα συνειδητοποιήσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που θέλει κα μπορεί να δώσει λύσεις στα αξεπέραστα προβλήματα της χώρας και του λαού μας.

Προχωράμε αποφασιστικά, ανοιγόμαστε με αγωνιστική διάθεση στο λαό, με σταθερές πολιτικές θέσεις και ξεκάθαρη πολιτική βούληση να κυβερνήσουμε αύριο, διαλύουμε τις αμφιβολίες του κόσμου, διεκδικούμε την αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχιλλείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου