Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Εκδηλώσεις δημόσιου απολογισμού του ετήσιου κοινοβουλευτικού έργου του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη.

Εκδηλώσεις δημόσιου απολογισμού του ετήσιου κοινοβουλευτικού έργου του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη.
Ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 23-24/8 από Περιβόλι και Χλωμό.

Κέρκυρα, 22/08/2014

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, σε δημόσιες εκδηλώσεις θα παρουσιάσει τον απολογισμό του ετήσιου κοινοβουλευτικού έργου του ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Σαμοΐλης. Ο απολογισμός θα αφορά την κοινοβουλευτική δραστηριότητα για το διάστημα Ιούλης 2013 έως Ιούλης 2014.

Το ήθος και η καθαρότητα της αριστερής αντίληψης, επιβάλουν ο εκπρόσωπος του λαού στο κοινοβούλιο να λογοδοτεί δημόσια για όσα έπραξε και για όσα δεν έπραξε. Ο βουλευτής να απολογείται στους πολίτες του νομού για την προσπάθεια που αυτός κατέβαλε και τα αποτελέσματα του έργου του. Να δέχεται την αυστηρή και εποικοδομητική κριτική των κατοίκων των νησιών μας. Να αφουγκράζεται το λαό, σαν ένας κοινωνικός παλμογράφος, και απ’ αυτή την επικοινωνία να καθορίζεται ο πολιτικός σχεδιασμός των δράσεών του μέσα και έξω από την ελληνική Βουλή.

Οι εκδηλώσεις δημόσιου απολογισμού του Στέφανου Σαμοΐλη, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23-08-14 στο Περιβόλι (8:00 μμ στην πλατεία Μαρίνου) και την Κυριακή 24-08-14 στον Χλωμό (7:30μμ). Αφού ακολουθήσουν οι αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε μεγάλα χωριά της Κέρκυρας, τα Διαπόντια νησιά και τους Παξούς, ο δημόσιος απολογισμός του βουλευτή θα ολοκληρωθεί με μια κεντρική εκδήλωση στην πόλη της Κέρκυρας, παρουσία κεντρικών στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου