Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο λαός έχει τη δύναμη να τσακίσει το νεοφασισμό.

Ο λαός έχει τη δύναμη να τσακίσει το νεοφασισμό.

18/09/2013

Ένας νέος άνθρωπος, ο 34χρονος Παύλος Φύσσας μουσικός της ραπ σκηνής, με αντιφασιστική δράση, έπεσε χθες τη νύχτα νεκρός, από δολοφονικό χτύπημα της Χρυσής Αυγής, στην Αμφιάλη.

Η άγρια δολοφονία αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής στη χώρα μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτείται η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καθώς και η απόλυτη καταδίκη τους, χωρίς επικινδύνους συμψηφισμούς.

Τα ερωτήματα απέναντι στα οποία καλούνται όλοι να απαντήσουν είναι ποιος οπλίζει το δολοφονικό χέρι των ακροδεξιών φασιστών, πόσο βοηθούν στην αντιμετώπισή τους η επίκληση από τα πιο επίσημα χείλη της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων που τελικά ξεπλένει τη φασιστική Χρυσή Αυγή και χτυπά την δημοκρατία.

Οι νεοναζί οπλισμένοι με θράσος και φονικά όπλα, ενθαρρυμένοι από την τυχοδιωκτική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, δολοφονούν τώρα στους δρόμους, οποιονδήποτε αντιστέκεται στα μνημόνια και το φασισμό.

Ο λαός έχει την δύναμη να τους τσακίσει. Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και η σάπια ιδεολογία τους.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου