Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Δημόσιος Ανοιχτός Απολογισμός του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη, στην Αχαράβη

Το βόρειο συγκρότημα, και ειδικότερα η Αχαράβη, ήταν ο επόμενος σταθμός του ανοιχτού, δημόσιου απολογισμού του Στέφανου Σαμοΐλη για τον ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του ως βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την Πόλη (30 Ιουλίου, Πλακάδα Αγίου Σπυρίδωνα) και τη Λευκίμμη (Ποτάμι, 4 Αυγούστου), μέλη και φίλοι του κόμματος, καθώς και πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Κέρκυρας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 8 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Αχαράβη, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον απολογισμό του Στ. Σαμοΐλη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Θόδωρος Αζούδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Πέτρος Πετρόπουλος, μέλος της Επιτροπής για τη Διάσωση του Ερημίτη.
Η -πρωτόγνωρη για τα κερκυραϊκά πολιτικά δεδομένα- δημόσια παρουσίαση του έργου του βουλευτή θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλες περιοχές της Κέρκυρας, καθώς επίσης στους Παξούς και στα Διαπόντια Νησιά.
Το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει δημόσια τον απολογισμό δράσης του στον Άγιο Ματθαίο, όπου παράλληλα θα παρίσταται και θα μιλήσει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κανταράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου