Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ
Καταγγελία των νέων ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Καταγγέλλουμε απερίφραστα την αναίτια και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι διαδηλωτές από τις Αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής κατά τη διάρκεια της μαζικότατης πορείας για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα αρκετούς τραυματίες, ένας εκ των οποίων, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

40 χρόνια μετά την εξέγερση των Αγωνιστών του Πολυτεχνείου ΕΛ.ΑΣ, Δένδιας, και Χρυσή Αυγή, επιβεβαίωσαν ένα πράγμα: ότι  το Πολυτεχνείο παραμένει πιο ζωντανό και πιο επίκαιρο από ποτέ στις μνήμες και στις συνειδήσεις όλων μας.

Οι απειλές σε φοιτητές, διοικητικούς υπαλλήλους, στους εργαζομένους της ΕΡΤ, αποδεικνύουν τον αυταρχικό κατήφoρο της συγκυβέρνησης του μαύρου, που χρησιμοποιεί το τελευταίο όπλο που της έχει απομείνει απέναντι στο ποτάμι της λαϊκής οργής που κλυδωνίζει ακόμα και το εσωτερικό της.

Το πρόβλημά τους είναι η δημοκρατία, είναι οι αγώνες της νεολαίας και του κόσμου της δουλειάς, είναι οποιαδήποτε φωνή αντίστασης.

Η απροκάλυπτη κάλυψη και προστασία που παρέχει η ΕΛ.ΑΣ. στους ναζιστές και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προχώρησαν σε αφαίρεση υλικού των νέων ΣΥΡΙΖΑ δύο ημέρες πριν, από τη γεμάτη κόσμο πλατεία Σαρόκο, δείχνει ότι αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχό τους.

Τα αιτήματα για Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.  Η τρομοκρατία σας δεν μας τρομάζει. Θα μας βρίσκετε απέναντι σας. Η νεολαία δεν θα δεχθεί άλλες απολύσεις, δεν θα επιτρέψει κανέναν πλειστηριασμό, δε θα αφήσει κανέναν μόνο του στη κρίση. Τώρα είνα η ώρα της ανατροπής. Θα νικήσουμε!

νέοι και νέες ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου