Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΥΛΑΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΥΛΑΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

16/05/2014

Η αποδοχή του Περιφερειακού Συνδυασμού που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια, η αποδοχή του μηνύματος και των θέσεων της ΑΝΑΣΑ με επικεφαλής τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, έχουν φέρει σε πανικό τους συνεταίρους της συγκυβέρνησης.

Επιστρατεύουν τον υπουργό ανάπτυξης κ. Χατζιδάκη στην Κέρκυρα, για να δώσει «φιλί ζωής» στους εκλεκτούς υποψηφίους της συγκυβέρνησης. Επιστρατεύουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά στην Πάτρα, όπου επίσης το ψηφοδέλτιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου, συναντά αντίστοιχη αποδοχή. Προσπαθούν να ανακόψουν αυτή τη δυναμική. Προσπαθούν να έχουν πειθήνιες Περιφερειακές αρχές, ιδιαίτερα στις δύο αυτές περιοχές, όπου παίζεται αυτήν την περίοδο το παιγνίδι της παραχώρησης σε ξένους μονοπωλιακούς ομίλους των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Η ΝΔ  και το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος το δίδυμο της αστάθειας και καταστροφής της χώρας, αναβιώνουν τα εκβιαστικά διλήμματα της τελευταίας στιγμής, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους.

Οι εκπρόσωποί τους στην Περιφέρεια Ιονίων, Σπύρου, Γκερέκου μετά από μια προεκλογική περίοδο ουσιαστικά αμοιβαίας ενοχής και συνενοχής, περιμένουν να δρέψουν τους καρπούς των συνεταίρων της κυβερνητικής προσπάθειας.

Κάθε ψήφο υπέρ των κυβερνητικών υποψηφίων στα Ιόνια, θα την παρουσιάσουν σαν επιβράβευση και αποδοχή της πολιτικής των μνημονίων, της τρόικας και της κοινωνικής καταστροφής.

Συνέχιση της ίδιας πολιτικής καταστροφής ή ανατροπή της;  Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών.

Οι πολίτες των Ιονίων, την Κυριακή στην κάλπη, θα δώσουν την δική τους απάντηση. Ο λαός των Ιονίων θα είναι ο πρωταγωνιστής για το πέρασμα στην νέα εποχή. Στο χέρι του και με την ψήφο του, την Κυριακή, έχει την ευκαιρία και δυνατότητα ανατροπής της κατάστασης. Να ανοίξει νέα εποχή για τα Ιόνια και την πατρίδα μας.

Η αυλαία  πέφτει την Κυριακή για τους συνεταίρους της συγκυβέρνησης!

Τίποτα στην χώρα μας δεν θα είναι ίδιο μετά τις 18 και 25 Μαΐου.

Τα Ιόνια θα ΑΝΑΣΑνουν αλλιώς από την Δευτέρα των εκλογών.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΙΟΝΙΩΝ
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου